Kontakt

Fysiouddannelse og -viden
v/ Peter Markussen og Lotte Toftebjerg
Torvegade 10
7160 Tørring

Tlf. 25 26 12 34
info@fysiouddannelseogviden.dk

Om Fysiouddannelse og -viden

Bag Fysiouddannelse og -viden står to fysioterapeuter med en idé om at skabe en platform for udvikling og afholdelse af temadage, uddannelsesforløb og vidensdeling blandt fysioterapeuter.

Hos Fysiouddannelse og -viden arbejder vi i øjeblikket med:

Fysioterapeut Kirsten Tørsleff, grundlægger af Tørsleff-metoden til behandling af brystkræftramte.
Se forløb i behandling af patienter opereret for brystkræft

Fysioterapeut og osteopat Mads Brønd. Han er i besiddelse af stor viden og erfaring, og han vil gennem et forløb over 4 moduler kunne lære fysioterapeuter undersøgelses- og behandlingsteknikker, der understøtter og videreudvikler den enkelte terapeuts manuelle færdigheder.
Se forløb i manuelle teknikker for fysioterapeuter

Et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus med flere forskellige forløb – både individuelle og holdforløb. Der er fokus på udvikling af klinikker og den enkelte fysioterapeut.
Se forløb i salg og service for fysioterapeuter og klinikker

Kranio Sakral Terapi. En spændende og noget anderledes tilgang til vore patienter. Vi ønsker på sigt at skabe et videreuddannelsesforløb for fysioterapeuter. Efter konkursen af Stanley Rosenberg Instituttet er kommet et tomrum. Fysiouddannelse og -viden har opkøbt alt undervisningsmateriale efter instituttet. Så har du eller din kollega interesse inden for den kranio sakrale-tilgang, hører vi gerne fra dig/jer. At kunne skabe et forum, en gruppe, et forløb for fysioterapeuter, der ønsker at dygtiggøre sig inden for området, er drømmen 🙂
Læs vores tanker om kranio sakral terapi for fysioterapeuter

Tanken er, at du/I der brænder for et fagligt emne eller område meget gerne må kontakte os, så vi sammen kan vidensdele.

Med venlig hilsen

Peter Markussen og Lotte Toftebjerg
Fysioterapeuter

Ejere af Tørring Fysioterapi og Træning samt Fysiouddannelse og -viden